zaterdag 10 september 2016

Dag 10 fleamarket 192 en The loop en EHBO


Izzy rond 6.50u wakker gaat goed. 

Eten, zwemmen, boekje lezen. 

En na Izzy's slaapje op naar de flea marker op de 192, en elke keer valt het weer vet tegen, haha maar goed hebben we weer gezien. 
Dan nog even langs The Loop winkelcentrum even voor schoenen kijken. Kim vindt niks, ik een paar nieuwe slippers in de clearence. 

Dan op weg terug nog even een lekker ijsje halen. 
Thuis gooien we nog even een pizza in de oven. 
Kim gaat nog een stukje fietsen, maar bij binnenkomst loopt ze met haar kleine geen tegen de deurstijl/plint. Gevolg kleine teen haaks op de rest. Dat wordt ritje ehbo....
Goed ontvangen op ehbo, gegevens invullen, bloeddruk enz... En dan foto maken, is met name uit de kom. De dokter komt zet het in 30 sec weer goed en doet er een tapeje om van $0,50 en is er weg van, er wordt nog een pijnstiller gegeven en een plastisch schoen, zodat je hem niet stoot. 
En dan komt de mevrouw van de administratie, vult alles in met beetje hulp van iPhone. Totale kosten $3575,-
Toch maar weer ff bellen met SOS internationaal... Ze geven aan dat Amerikaanse verzekering gaat bellen met ziekenhuis en eea oplost. Helaas na 2 keer bellen en 1,5u wachten nog geen contact geweest. We komen tot het compromis om $1000,- te betalen en rest aan verzekering over te laten... We mogen weer vertrekken. 

Al met al erg vervelend voor Kim maar goed geholpen in ziekenhuis, los van de absurt hoge rekening voor die paar kleine handelingen. 

2 opmerkingen:

  1. Dit is heel vervelend als je op vakantie bent want nu moet je toch een paar dingen gaan aanpassen. Die prijzen zijn triest daar op de EHBO, zelf meegemaakt 2 jaar geleden. Topje van wattenstaafje uit oor halen 2 sec. werk verder niets, rekening van ruim € 1200,00 (omgerekend)terplekke en een rekening van ruim € 2200,00 toen we weer 2 mnd. thuis waren. Je belt dan de zorgverzekeraar en die zegt dan heel gewoon stuur maar door hoor en het valt nog mee kwam er dan nog achteraan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is zeker even lastig, maar komt wel goed.
      Vreemdste is nog dat wij rekening krijgen van $3575,- en dat onze verzekering rondje belt en nu de rekening nog 'maar' $1994,- is. Maar dat schijnt hier normaal te zijn.

      Verwijderen