vrijdag 16 september 2016

Dag 20 Dokters

Izzy om 7.15u wakker, maar Kim en ik al wat eerder en ook delen van de nacht...
Kim's been doet ontzettend zeer, we besluiten om de huisarts in Nederland maar eens te bellen om sowieso een afspraak te maken voor als we thuis zijn. We krijgen uit eindelijk de huisarts zelf nog even aan de lijn die luisterd naar de klachten en meld ons dat het haar verstandig lijkt een dokter te bezoeken omdat de klachten zouden kunnen wij op een trombose been, iets wat je niet wilt hebben, maar zeker niet als je nog 11u moet vliegen. We gaan van de ene dokter naar een andere (die wel tijd heeft). Dr. Johnson is een vriendelijke man die goed luisterd maar zijn vak ook zeer bekwaam uit lijkt te voeren. Volgens hem kan het of een spierpijn/ontsteking zijn van het anders lopen of idd trombose. Hij zelf doet geen echo onderzoeken om eea vast te stellen maar gaat kijken of hij iets voor ons kan regelen. Hij komt even later terug met een adres en afspraak voor een ziekenhuis in de buurt voor een echo. We kunnen binnenlopen ze verwachten ons zegt hij. (Dit was veel goedkoper als ER wist hij te melden.)
Dit blijkt ook al als we bij hem moeten afreken $85,- tevens schrijft hij nog even betere pijnstillers voor 

Op naar het ziekenhuis, we melden ons en idd binnen 45min wordt de echo gemaakt, er worst (gelukkig) niks geks gevonden. Dus pijnstillers ophalen en naar huis. 

Daar nog even zwemmen en beetje hangen. Dan lekker pizza eten. 

De pijnstillers slaan binnen 30min al aan hopen dat het zo blijft. 

1 opmerking:

  1. Oh nee, hè? Hopelijk blijven de pijnstillers hun werk goed doen en gaat alles goed op de reis! Niet met de koffers over de tenen rollen😁... Alvast een goede reis, we verheugen ons erop als onze buurtjes weer thuis zijn 😘

    BeantwoordenVerwijderen