zondag 18 september 2011

Dag 1 en 2

Zo, hier een eerste bericht vanuit florida.

Dag-1

Om 6.15 stonden Theo en Rietje aan de deur, en zijn we vertrokken richting schiphol.
De auto geparkeerd op P3 en toen richting de vertrekhal, alle bagage ingecheckt door de douane en hop even wat eten en drinken, winkeltjes kijken.
Om 11.30 richting de gate, door de controle enzo door het vliegtuig in. De reis is prima verlopen om 15.30 geland op Wasinghton. Toen kon het feest beginnen, door de papoortcontrole vinerafdrukken en foto maken, maar alles gelukt. Koffer ophalen, deze 20mtr verder weer op een band gooien en weer in de rij nu voor de controle van je handbagage en je eigen bagage, schoenen uit, riem af, enz. Goed verlopen uiteindelijk zelfs tijd voor een glaasje drinken in de irish pub ter plaatse.
Om 18.15u vertrok het vliegtuig richting orlando, om hier om 20.15u te landen, de poolboy kwam ons ophalen en heeft ons naar Kissimmee gebracht, weinig gezine want het was al behoorlijk donker. In het huis aangekomen even de accu aan de auto gekoppeld en samen met Theo wat kleine boodschapjes gedaan (lees bier, chips en cola). Nog even wat gepraat en toen naar bed een erg lange dag maar goed verlopen.


Dag-2

Vandaag vroeg wakker toch nog even wennen aan het tijdsverschil, maar uit eindelijk gerekt tot 7.15uur. Theo heeft boodschappen gedaan, Kim en ik hebben lekker gezwommen en Rietje heeft het huis beetje gestofzuigd enz... Tegen 14u zijn we even boodschappen gaan doen, en op weg naar de Wallmart even over het sollivita park gereden hier, echt heeel groot en mooi bijgehouden.
Bij de wallmart aangekomen even wat boodschappen gepakt en snel door naar de electronis, er moest natuurlijk een ipad 2 gekocht worden. Aansluitind naar de publix gereden en hier de overige boodschappen gedaan. S avonds lekker gebbqt en wat gekletst.

Zo inmiddels dag-3 , net wakker en verslag gemaakt... De rest volgt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten