maandag 19 september 2011

Dag-3 gatorland

Dag-3 Gatorland

Zo vandaag eerst heerlijk gezwommen en onbeten, aansluitend zouden we naar Gatorland gaan.
Via een klein om weggetje (Kissimmee old town) zijn we er heen gereden, onderweg een kort stevig buitje gehad hopen dat hij snel weg trekt.
Bij gatorland aangekomen was het droog, kaartjes kopen en kijken maar. Heel veel verschillende 'bakken' met verschillende maten alligators. Erg leuk om te zien en het nieuwe fototoestel te proberen, voordeel is dat veel mensen de ali's voeren waardoor er ook erg veel mooie vogels rond hangen.
Er kwam even een hele dikke regenbui naar beneden, even schuilen dus duurde toch wel 20min echt heeeeeel veeeeel water komt er dan naar beneden. Maar daarna trokken de wolken snel weg en werd het weer gewoon 31 graden.
Ook nog witte alligators gezien en heeeeeele grote aligators.

Op weg terug even op het terras gezeten in old town, heerlijk in de zon en heeel veel auto's te zien de surburbans komen met bosjes voorbij, prachtig. Om over de ford F150/450/... Nog maar te zwijgen. Heerlijk geluid ook die dikke V8's.

Aansluitend naar het restaurant gereden op het park en even een hotdog met friet op en kim sandwich met friet.. Living the good life.

Kim heeft terug gereden naar het huis en dat vond ze leuk, maar goed dat ze hier zou strikt zijn op snelheid... Want zo'n V6 is aan kim wel besteed... Als de brandweer hahaha...

S avodns nog wat gebuurt en op tijd naar bed beetje bijslapen... Morgen winkelen in de outlet.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten