vrijdag 23 september 2011

Dag-8 shooting range

dag-8 shooting range

Opstaan, eten, zwemmen en dan op naar de oak ridge shooting range, uurtje rijden zo gevonden.
En meneer wat komen jullie hier doen? Nou wij willen graag een keertje schieten. Dat kan, heeft u ooit eerder geschoten? Nee. Oke, het is heel simpel je pakt het magazijn, duwt de k ogels er in, punt naar voren, duwt het magazijn er in, 1 keer spannen en knallen maar. Oke dan gaan we dat maar proberen.
En zo sta je dus met een 9mm in je hand en 100kogels, doel ophangen, laden en schieten... Zo dat maakt een knal, en wat 'klapt' dat pistool ver omhoog als je schiet.. Maar wel een tof gevoel...
Kogels op pistool even wissellen voor een .40 en weer 100kogels en gaan, ging goed met name theo en kim weten het doel perfect in de borst en kop te raken.

Kogels op, nu een soort M16 ofzo??? Kleine kogeltjes, tegen je schouder zetten en schieten maar, dit is echt een fijn wapen, geen terugslag en haarscherp schieten. kim schiet de laatste 6 kogels dan ook zo in z'n kop.

Alles inleveren $95betalen en uurtje pleZier gehad met 4 man (2vrouwen en 2 man)

Toen op naar celebretions, soort woonwijk voor disney medewerkers, ziet er allemaal super netjes uit en echte amerikaanse huizen en straten hier nog even wat gegeten en gedronken (broodje hamburger, friet en cola, in een luxe zaakje $10)

Toen nog naar de Loopvoor eens schilderij lijst, kim en ik even naar de choenen winkel, eeen mooi paar allstars gekocht voor mij. Nog even langse de publix boodschappen doen en dan naar huis wat drinken en bedtijd.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten