donderdag 22 september 2011

Dag-6 Disney Epcot

Dag-6 Disney Epcot

Vandaag naar disney epcot geweest, een futuristisch park in eerste opzet.
Om 10.30 waren we binnen na de tassencontrole en het kopen van de tickets, het was gelukkig niet te druk, konden binnen 5 minuten in de eerste attractie, spaceship earth een leuke atractie waarin het uitvinden van onder andere de pc en de toekomst centraal staat.
Daarna door naar de Testtrack hierin onderga je wat een auto ondergaat voor hij geproduceerd wordt, botsproef, helling op, haakse bochten enz erg leuk.
Bij mission space per ongeluk de green edition gedaan (deze is minder spannend) hier maak je een spaceshuttle lancering mee erg mooi, meteen een fas pass gepakt zodat we straks de orange varianr kunnen doen. Deze was echt te vet hier voel je echt de G krachten.
Ondertussen inde universe of energy geweest hierkunnen 600 man tegelijk in een karretje, met heel groot rond video scherm en een klein tourtje is wel aardig.
Toen nog in de finding nemo, the land en imagination, alleen erg mooie atraccties en nergens langer als 15min hoeven wachten dus goed te doen.

Dan liggen er lang het hele grote meer de world showcase, hier vertegenwoordigen diverse landen hun gewoontes en land. Van mexico, duitsland, frankrijk,italie tot canada, china enz..
Even gegeten bij de itiliaan lekker pizzatje. En verder gelopen en gewachtop het vuurwerk wat om 21 uur elke avond begint, super mooie show dat kunnen ze hier wel.

Toen terug naar huis ff paar baantjes getrokken en naar bed...

1 opmerking: