vrijdag 30 september 2011

Dag-13 shop till you drop deel-2 (woensdag)

Dag-13 shop till you drop deel-2

Zo vandaag maar weer eens winkelen, eerst onbijten, klein plonsje doen en dan gaan...
We zijn naar de mall of millenia geweest, begonnen bij macy's hier heeft kim meteen 2 shirtjes en 2 riempjes gekocht. Verder niks kunnen vinden hier... Toen door de mall in, echt een prachtig gebouw alles groots ruim en luxe aangekleed. Kom er stukje verder ook wel achter waarom... Channel, gucci, rolex, cartier enz. hebben hier hun winkels. Ondertussen eerst even naar de foodcourt, waar je uit wel 12 dingen kan kiezen om te eten.. Wij gaan voor de fish met chips, als die op zijn ga ik nog snel even naar de cookies 'kraam' heerlijk en heel veel verschillende maar de brownies fudged cookie is toch mijn favoriet...

Winkel in winkel uit, nog even bij swarovski kijken, waar Kim een mooie armband van mij heeft gekregen.. Dan naar black and white, waar kim een hele mooie jurk heeft gekocht.
Door naar een winkeltje voor een souvenirtje... En naar de apple store voor een ipad 2 voor papa en mama... En dan weer winkel in winkel uit nog een souveniertje kopen... En nog meer winkels en dan naar de best buy, 2 hoesjes gekocht voor de ipads.

De reis terug ingezet en besloten om thuis maar brood te eten naar al die vettigheid, uiteindelijk bij de publix wordt er toch gekozen voor pizza, ook lekker.

En zo eindigd shop dag 2



Geen opmerkingen:

Een reactie posten