zondag 15 juli 2012

Dag 1 nu compleet

Het is 4.30u als de wekker gaat en we ons klaar maken voor vertrek.
Om 5.25u verzamelen we en vertrekken we naar Brussel, we nemen afscheid van de ouders en gaan de luchthaven in. We zijn mooi optijd en checken meteen onze koffers in.
Gaan door de paspoortcontrole en dan eerst even ontbijten en wat winkeltjes kijken. We gaan door de tassen en persoonscontrole, alles verloopt soepel.
Op naar de gate en na de standaard veiligheidsmarges kunnen we het vliegtuig in en stijgen we op. De reis verloopt prima al valt het multimedia deel een beetje tegen....

Op Newark aan gekomen, door de controles ook dit verloopt goed. Daarna spot Elcke nog even het vrijheidsbeeld op afstand, we eten een hamburger in een diner en wachten tot we kunnen boarden. Als we in het vliegtuig zitten wordt er gemeld dat we moeten wachten op de piloot, die vanuit Houston ingevlogen is en vertraging heeft. 45min later vertrekken we dan toch. We landen, pakken onze koffers en bellen onze 'taxi'. Aangekomen in de villa werkt alles prima, Jos en ik gaan ff wat boodschapjes halen bij de Publix inmiddels is het 22u we drinken nog wat en zoeken naar 24u wakker zijn ons bed op. Ik (Tommy) slaap slecht maar ja dat zal de jetlag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten