dinsdag 17 juli 2012

Dag 4 airboat

Weer om 7u wakker, beetje op de iPad kijken dan maar en dan ff plonsje doen.
Even eten en nog even relaxen en dan op naar de airboat van boggy creek.

Rond 12.30u vertrokken 15min rijden en we zijn er, we besluiten te gaan voor een 45min tour met max 6 personen op een boot. Deze zit nog vol we kunnen om 13.45u mee, voor ons prima. We lopen even een rondje langs de oaks en drinken nog wat uit onze heerlijke coole koelbox echt een geweldige aankoop.
Als het tijd is en we omgeroepen worden zitten er al 2 Amerikaanse vrouwen voor op de boot beetje jammer wij 2e rangs dus.

We hebben een mooie tocht en zien een paar kleine alligators en 1 grote waarvan alleen de neus zichtbaar is... Verder een mooi rondje (vorig jaar was mooier vond ik persoonlijk).

Als we terug zijn bij de auto wordt het al behoorlijk donker, we zijn dan ook nog maar net onderweg en het giet er werkelijk uit straten blank. We moeten nog even langs de walmart. Sommige auto's in de vakken staan tot aan de deuren in het water, wij parkeren op een iets droger stukje en rennen naar binnen. We zoeken wat te eten bij elkaar en kopen nog wat extra glazen voor in het huis en niet te vergeten 2 mega pizza's (16inch) en een doos vol donuts... Dit went wel...

We eten een donut, buurten nog wat ,wagen een plonsje en eten de pizza's doen nog een plonsje en bommetje en drinken een paar biertjes nu weer bedtijd.

Morgen weer vroeg op en naar Disney magic Kingdom.

(foto's volgen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten