vrijdag 20 juli 2012

Dag 7 schieten, shoppen, old town

Vanmorgen wakker worden, zwemmen, ontbijten, douchen en dan op naar de oak ridge shooting range.

Bij de shooting range aangekomen, erg druk dus even wachten op een baan. We beginnen met een een licht handpistool. Jos bijt de spits af, en schiet netjes, daarna Elcke die schiet haar 10 kogels ook allemaal in het doel en houd het daarna voor gezien, Kim en ik volgen en ook wij raken het doel met alle kogels. We worden bij gestaan door een aardige jongen die ons uitlegt hoe we moeten laden en het geweer vast moeten houden.

We wisselen het handpistool in voor een long gun oftewel 9mm knallen, erg leuk. We leveren alles weer en en zijn weer een ervaring rijker... Steken over Naar de dunkin donuts, wat uit draait o een teleurstelling, ijskoffie is echt koude koffie en de donuts zijn droog... Maar goed, we zijn er geweest.

We rijden naar de Floridamall, parkeren bij de m&m store, lopen daar dan ook naar binnen. Gaan winkel in winkel uit op naar de foodcourt en daarna weer winkel in winkel uit, kopen een paar tshirts en wat petjes er verlegen om 18.30 de mall.

We rijden naar old town, parkeren mega dichtbij, en lopen old town in, veel mooie muscle Cars vandaag.
We lopen de winkeltjes af en wachten op de parade... We lopen nog meer winkeltjes af en gaan wat eten in een fastfoodje...

Nog 45min naar huis rijden, plonsje, biertje, donut, biertje, biertje, biertje, kaarten, biertje, kaarten, biertje en slapen....

4 opmerkingen:

  1. Ik probeer mijn schoonvader al een tijdje over te halen om een huis in Florida te kopen, maar zonder succes helaas haha

    Was het schieten een aanrader om te doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen over Oak Ridge, hadden jullie van tevoren gereserveerd? Volgende maand willen onze zoon en z'n vrienden dit ook gaan doen.
    Old Town is ook altijd leuk heh?
    Veel plezier weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schieten is zeker een aanrader, gewoon om het gevoel een keer te krijgen en te ervaren hoe gevaarlijk zo'n ding is.

    Nee, niet gereserveerd moesten 15min wachten dus viel zat mee.

    Old town altijd mooi vanavond weer denk ik, maar dan de classics / hot rods

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zou je ook een biertje gehad hebben vandaag? ;-)

    Schieten bij Oak Ridge is inderdaad zonder reservering mogelijk. Wij hadden die keer echter absoluut geen begeleiding, goed dus dat jullie dat wel hebben gehad. Geeft toch een fijner idee, en kun je ook gelijk vragen stellen.

    BeantwoordenVerwijderen