maandag 16 juli 2012

Dag 3 shoppen

Vanmorgen lekker begonnen met een duik in het zwembad heerlijk zo in je achtertuintje...
Daarna even wat boterhammen naar binnen gewerkt, energie moet aangevuld worden hè.

Toen op naar de Orlando Premium Outlet aan de international drive. Beginnen bij de Converse, hier ongeveer 1 uur binnen gelopen... Resultaat met ze alle, 10 paar schoenen/slippers, 5 tshirts, 1 korte broek en 2 sleutelhangers. Dit eerst maar weer naar de auto gebracht en daarna even wat gegeten en gedronken in de foodcourt.
Heel de middag nog rond gelopen tot uurtje of 17, winkel in winkel uit met nog meer resultaat, ik zelf mooie winterjas van the north face, 2 Tommy polos, en voor Kim nog een fossil horloge en voor Elcke nog Ugg slippers.

Nog even naar Downtown Disney gereden en in de grote Disney winkel rondgelopen. Even kijken bij the rainforest café om wat te eten, maar een uur wachten was ons wat te lang wel even snel door restaurant gelopen, ziet er leuk uit maar wel hutje mutje op elkaar.
Verder langs Downtown en uiteindelijk rond 20u weer terug richting huis even langs een Mc Donalds om de magen te vullen. Even bij de Lowes een lampje halen voor de buitenlamp zodat we weer wat kunnen zien.. Nog 2 biertjes en het is weer 23u en bedtijd.

Morgen airboat ride als het weer er naar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten